De Sims 3 Elektrisch Voertuigpakket (EVP) is er nu officieel

In 2011 zal Renault de auto-industrie revolutionaliseren met de elektrische ‘Zero Emission’-serie. De Renault Z.E. is technologisch innovatief; iets waar zowel de consument als het milieu de vluchten van kan plukken. Jij kunt als een van de eersten bij zijn en dit avontuur nu al beleven! Kruip achter het stuur van je Renault Twizy Z.E. en maak een ritje in Sunset Valley. Vertrek nu!

| Download het De Sims 3 Elektrisch Voertuigpakket (EVP) |

45 reacties

 1. de popup als je gaat downloaden doet mij mij een beetje vreemd: kijk goed aan de linkerkant van je browser screen: waar je de download moet bevestigen. Ook om de bevestiging weer weg te klikken moet je goed helemaal links kijken.

 2. Mocht iemand deze ‘weergave’ bug ook hebben: maak een een screen en zet die hier neer. Ik zie hem nu niet meer omdat ik het pakket ‘al in mijn bezit’ heb.

  Dank πŸ™‚

 3. @ nina: die Renault pagina had ik al een paar dagen in mijn browser: dus ….. ja we zijn snel … hihi

  En het is geen bug met het downloaden maar een display bug van de popups zeg maar. Maar misschien ben ik de enige die het had hoor πŸ˜›

 4. Oh, trouwens, ik weet al waarom er twee sets zijn. Amerika heeft hetzelfde pakket, maar dan met de Toyota Prius (een hybride auto). Alleen Europa krijgt de Renault Twizy Z.E.

 5. Renault zit erin en al die extra die op de screen staan.

  De Amerikaanse downloads pagina werkt nog niet: misschien kunnen we daar later de Prius vandaan halen???

 6. Oke, voor derest vind ik alles er zeer mooi uitzien.
  Wat me wel nog opvalt; Als je m wil downloaden geven ze aan dat je de laatste update moet hebben. Ik heb de een na laatste en alles werkt bij mij ook gewoon. Gelukkig! Ik ben niet zo van de updates πŸ˜›

 7. O dat scheelt weer dat je niet zoveel hoeft uptedaten. Die auto vind ik echt een Sims auto: past beter dan de auto’s die er nu al zin zitten. Deze is toch wat aparter en daarom leuker / simachtiger πŸ˜›

 8. Even over die elektrische wagen. Waarom kan je daar niet in rijden?
  Of heb ik DAARVOOR die update nodig? Hij zegt dat er geen interacties mogelijk zijn bij mijn auto.
  En wat dat station betreft, dat is ook puur decoratie. (Of het ligt weer aan de update) Maar ik kan er niks mee. je kan er omheen lopen maar niet erop.

 9. En als het zo om energie gaat waarom zetten ze dan een lamp in die grote plantenbak? Het is een mooie plant oke, maar om er nou een lamp in te zetten.. πŸ˜›

 10. De set met de Toyota waarvan gister hier een link stond is niet meer te downloaden. Ik heb ‘em wel in mn spel, maar het is hetzelfde als de set met de Renault. Alleen de auto’s verschillen, en bij de Renault-set zit het oplaadstation

 11. @ Bakie

  Ik kan er ook niks mee maar ik heb wel alle updates. Misschien is het pas bruikbaar als je veel met je auto hebt gereden.

 12. Ik heb m wel gedownload, maar kan m voorlopig niet uittesten.
  Ik download momenteel alles wat gratis is zodat als ik ooit weer sims 3 kan spelen ik t opnieuw kan downloaden gratis, ook al is t niet meer in de shop.

 13. Onder de decoratie, moet je even zoeken. Ik had m bij ‘alles’ gevonden.. Ook die zonnenpanelen zitten daaronder. De planten uiteraard onder planten bij deco. En de auto bij auto’s πŸ˜›

  @Nina: Wat me ook opvalt is dat je geen parkeerplaats hoeft te maken voor dat elektrisch ding. Oftewel, puur deco die auto.

 14. Ik heb totaal geen problemen met de auto: gewoon de auto op zo een parkeer geval zetten. Hij werkt ook als je Sim nog nooit auto gereden hebt. En ja: er zit een optie ‘auto bekijken’ bij maar ook de andere 2 opties: winkelen en nog die andere die ik even vergeten ben πŸ˜›

 15. Geen idee,ik heb moveObjects on gebrukt om de auto even anders te zetten zonder parkeerdingetje natuurlijk πŸ˜›

 16. warum is meine Sims 3 Opstarter in Deutch? Und nicht mehr in Hollandisch? … maar ja zal allemaal wel: gelukkig is het spel nog wel in het Nederlands πŸ˜›

 17. Bij mij hetzelfde hiki πŸ˜€ Maar kan me niks schelen, bij mij is die pagina soms wel eens in het Spaans(en dat vind ik toch wat moeilijker)

 18. @simcooper Je kunt er wel meer kopen, maar de eerste 10 zorgen er voor dat je rekeningen omlaag gaan. De elfde en volgenden niet meer. πŸ™‚

 19. Ik kon mijn auto niet op een parkeerplek zetten, dan gaf ie aan dat er al een objet stond :S
  Dus misschien komt het toch door de update dan πŸ™‚

 20. Hoe moet ik erin rijden? Want hij beeldt het handje als ik erop klik. Ik krijg geen mogelijkheid om er iets mee te doen. Help me, ik wil er zo graag in rijden! πŸ™‚

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *