Officiële De Sims 3 website offline

Al de hele middag wordt de officiële De Sims 3 site geplaagd door problemen en ook in De Sims 3 Opstarter wil het allemaal niet zo lukken: zo kun je de Duitse of Spaanse nieuws feed zien maar niet de Nederlandse.

De site is nu offline gehaald voor onderhoud: hoe lang dit gaat duren is niet bekend.

Sims 3 Twitter 22.25 uur:

Hi everyone – many of you have noticed that the site is down for maitenance. TheSims3.com will be back up soon. Sorry for the inconvenience

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

16 reacties

  1. Ik kon er net opkomen, ben naar het forum gegaan, heb daar even rondgeneusd, maar toen ik terugwilde naar de home-page kreeg ik ineens die onderhoudspagina … heel vreemd allemaal. En ik gebruik IE8.

  2. Ik kom ook op forum via de link van Edwin maar zie geen avatars, mijn inlognaam enzo: enfin … was toch aan het Simmen 😀 en ik heb mozzila btw

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *