Je kunt gewoon niet zonder!

Officiële De Sims 3 website offline

Al de hele middag wordt de officiële De Sims 3 site geplaagd door problemen en ook in De Sims 3 Opstarter wil het allemaal niet zo lukken: zo kun je de Duitse of Spaanse nieuws feed zien maar niet de Nederlandse.

De site is nu offline gehaald voor onderhoud: hoe lang dit gaat duren is niet bekend.

Sims 3 Twitter 22.25 uur:

Hi everyone – many of you have noticed that the site is down for maitenance. TheSims3.com will be back up soon. Sorry for the inconvenience

16 gedachtes over “Officiële De Sims 3 website offline”

  1. wimhuiskamp

    Ik kon er net opkomen, ben naar het forum gegaan, heb daar even rondgeneusd, maar toen ik terugwilde naar de home-page kreeg ik ineens die onderhoudspagina … heel vreemd allemaal. En ik gebruik IE8.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>