De Sims 3 Ambities: Iron Man parodie screens

Afgelopen woensdag is de Iron Man parodie video online gekomen en Evanell’s Sims House heeft een groot aantal screens van deze video gemaakt. Bijna de helft heb ik hier neergezet: de rest kun je bekijken op de link onder de screens.

De screens geven allerlei leuke details over allerlei voorwerpen, kleding, kapsels, Twinbrook, nieuwe mogelijkheden en nog veel meer en er valt erg veel op te ontdekken. De vraag is wel hoeveel ervan ook daadwerkelijk in De Sims 3 Ambities zal zitten: het is geen EA promotie video dus misschien is er wel wat Custom Content gebruikt?

| HQ Screenshots from The Sims 3 Super Hero Parody Trailer |

2 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *