De Sims 3 Ambities presentatie zal niet met de Gold versie zijn

De eerste presentatie van De Sims 3 Ambities in Londen op maandag 10 Mei 2010, zie ook dit bericht op onze site, zal met een vroege versie van het spel zijn. Dat betekend dat wat we eventueel te horen krijgen van de 10 Simmers die het spel 4 uur lang zelf mogen spelen best wel eens zou kunnen gaan over slechts een deel van het spel omdat het gewoon nog niet de Gold versie is. Of dat er toch veel bugs nog inzitten of dingen die nog niet helemaal werken.

Laten we hopen dat we desondanks toch nog veel leuke informatie krijgen want we hebben hier op S3N nog nooit zoveel positieve reacties gezien op een aankondiging als nu met deze tweede uitbreiding voor De Sims 3. Het bericht dat het spel helemaal af is en naar de fabriek kan om geperst te worden (het spel is dan Gold) zal niet lang meer op zich laten wachten; meestal is dat 3 tot 4 weken voor de officiële release datum.

The winners should get about four hours to play the early code that we will have available on the day. The disks for release wouldn’t be available then anyway as it is prior to the release date.

EAUK_Aurora – Forum Admin

8 reacties

  1. Dat niet de echte te spelen is omdat ze die tot de echte datum willen bewaren.
    ”anyway as it is prior to the release date.”

  2. Dat ligt eraan hoe oud de versie is; ik geloof dat op veel presentaties van Wereldavonturen ook een test versie aanwezig was. En toen kregen we ook best wel veel goede info. Pas op het WA SIMposium in Amerika waar Patricia bij was was de Gold versie er. 😉

  3. hey mensen! ik las net op de site van bart smit dat je een verjaardagskalender bij sims 3 ambities krijgt als je hem daar reserveert! je moet er snel bij zijn want op is op!

  4. Bart Smit moet wel opschieten hoor,met de pre-order knop en die is er nog niet en ik wil die kalender XD

    Trouwens wel jammer voor die simmers 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *