S3N Lab: Pimp My Crib – deel 1: Erin Kennedy

In het S3N Lab vind je specials van het S3N team die eigenlijk nergens echt thuis horen: het zijn geen echte guides of tutorials en toch ook weer wel. Het hoort niet onder onze Basis Info pagina en toch ook weer wel.

De komende weken gaan we ons bezig houden met één van de meest ondergewaardeerde tools in De Sims 3: de Creëer een Styl tool oftewel de recolor tool. En met deze tool kun je zoveel doen dat als je hem eenmaal ontdekt hebt je er mee bezig blijft.

In De Sims 3 Ambities zal de Creëer een Styl tool uitgebreid worden met nieuwe functies dus het leek ons een mooie gelegenheid deze tool eens extra onder jullie aandacht te brengen.

We hebben een aantal S3N Lab specials voor jullie en we beginnen met de eerste aflevering van Pimp My Crib:

Phillipe Starck is helemaal hot in Sunset Valley, je huurt haar in als je niet tevreden bent over je huis en absoluut geen Simoleon hebt om het huis opnieuw te verfen of te behangen laat staan opnieuw in te richten met spiksplinter nieuwe meubels.

Met behulp van haar magische Styl Creëren koffertje – dat ze overal mee naar toe sleept – transformeert ze zelfs de meest armoedige huizen om tot ware paradijsjes. Maar ook voor de wat luxere huizen draait ze haar hand niet om en meestal – maar lang niet altijd – houd ze rekening met de wensen van de bewoners.

| S3N Lab: Pimp My Crib – deel 1: Erin Kennedy |

5 reacties

  1. leuk idee. ik zag het plaatje al staan als u een bericht plaatste en ik was al benieuwd! Ik vind het echt een leuk idee.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *