Je Sim kan de was doen in De Sims 3 Ambities

Een van de dingen waar veel Simmers al een poos om vragen is de mogelijkheid om de was te doen in De Sims 3 en dat wordt in De Sims 3 Ambities mogelijk. Je kunt straks een wasmachine en een wasdroger kopen, en als je de droger tijdens het draaien van te dichtbij bekijkt kan er wel eens iets vreemds gebeuren.

Kleding wassen trouwens is een optie: je Sims kunnen ook uitstekend functioneren zonder een wasmachine en wasdroger.

Hey guys – there will be a laundry system in ambitions! It will be optional, if you don’t want to bother with it, you don’t have to, but if you want to add some extra good moodlets and entertainment, you can choose to purchase a washer and dryer for your Sims. AND the high end dryer might have a special surprise if you watch it closely of course if you really hate laundry, work on your inventing skill and then detonate your washer.

SimGuruLindsay

Bron: Simtimes

Leuk detail is dat MJ Chun (Sims 3 associate producer) nog geen jaar geleden zei dat een wasmachine in De Sims 3 helemaal niet leuk zou zijn en dat het Sims 3 Team daarom niet van plan was dit voor De Sims 3 te maken. Zie ook dit bericht op onze site.

19 reacties

 1. Vertaling:
  Hallo – er komt een wassysteem in Ambities! Het is niet verplicht: als je er niet mee aan de slag wilt, hoeft het niet, maar als je een paar extra goede moodlets en vermaak wilt hebben, kan je ervoor kiezen om een wasmaschine en -droger te kopen voor je Sims. EN de dure wasdroger heeft misschien een speciale verrassing als je ernaar van dichtbij kijkt. Als je een heel erge hekel hebt aan de was doen, werk dan aan je uitvindvaardigheid en blaas vervolgens je wasmachine op.

 2. Wow vind t gaaf, zat laatst te kijken naar tips voor de badkamer en zag er een wasmachine enzo maar ik gebruik nooit downloads(of nog niet) en dacht; zou leuk zijn als het in een game zelf komt. Nou dat komt er dus. Heeft mn sims wat extra te doen thuis Jippieeeeeeeeee

  1. Stond er niet ergens dat je als Uitvinder wasverzachter kon maken? Dat vond ik al zo vreemd: was vast een overduidelijke hint 😛

 3. wow dit vind ik gaaf
  kunnen eindelijk die vieze sim kleertjes uitgewassen worden
  heb op een andere foto al de waslijn gezien voor buiten met wasgoed eraan

  super

 4. in de sims 3 studententijd? want er stond dat je de natte kleren op moest hangen en dat je dan een waslijn kon kopen.. maar waar..

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *