Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 3 Ambities hands on op IGN – nieuwe screens

De Engelse IGN heeft een preview online gezet van De Sims 3 Ambities. We proberen het artikel zo snel mogelijk voor jullie te vertalen.

The biggest part of the free update, though, is the Create a Pattern tool. This tool will allow players to import pictures or other graphics and modify them in order to make textures for walls or other items (though this will not make tattoos). Using what seems like a very basic version of Photoshop, players can change things like the color, brightness, or size of their pictures, with the ability to layer up to five images on top of one another. It’s a fairly simple sounding tool, but it’s just another way EA’s allowing Sims 3 players to manipulate their surroundings to their liking.

| The Sims 3: Ambitions Hands-on |

13 gedachtes over “De Sims 3 Ambities hands on op IGN – nieuwe screens”

  1. hiki

    Dat tattoe geval op de tweede screen ziet er meer uit als een brander waarmee je verf van hout brandt LOL en in de 4e screen is die ronddraaiende hypnotiseer schijf uit Sims 2 weer terug L-P Wordt echt fun deze uitbreiding!!!!

  2. wimhuiskamp

    In de eerste screen rechtsonder die doos met vonken uit de ‘Back to the future’ auto: die DeLorean. πŸ™‚ Ja deze uitbreiding wordt inderdaad weer helemaal fantastisch … πŸ˜€

  3. hiki

    Stoned in Sims 3 zal er niet inzitten: amerikanen he. En inderdaad al het gereedschap is in verhouding wel wat groot. Zeker bang dat je Sims het anders uit hun handen laten vallen πŸ˜›

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>