Je kunt gewoon niet zonder!

S3N Downloads – badkamer set FLUX

We hebben weer een mooie download voor onze forumleden en dit keer is het een moderne badkamer set gemaakt door onze eigen Kyta.

De FLUX badkamer set bestaat uit 15 items:  3 kegel lampjes (Coconut), douche met wand, douche zonder wand, douche wand (deco), verlaagd plafond, 2 spotjes voor plafond. (1 voor onder verlaging plafond), wastafel, bad, krukje, spiegel, LCD tv en bad decoratie.

| Download de FLUX badkamer set |

For our English guests: All the downloads we make are free but only available to members of our forum. Making a forum account might be difficult if you do not speak Dutch. Therefore we made a guide on how to register yourself to our forum. Do not forget to change the board to English when you register.
You can find that guide in this post.