Je kunt gewoon niet zonder!

Uitverkoop op de (ingame) Sims 3 Store tot 14 mei 2010

Er is een uitverkoop op de Sims 3 Store maar alleen op de Ingame Store en niet op de gewone Sims 3 Store! Zie ook de eerste twee screens die we hebben toegevoegd.

Het gaat  om de Het leven is een strand (Zwemmen) – set van 600 Simpoints – en de Zon, Zee & Zand (Slapen) – set van 1250 Simpoints – spullen die we gisteravond al gemeld hebben en die nu samen 1.350 SimPoints kosten.

Slechts één week: Voorproefjesuitverkoop van de ‘Zon, Zee & Zand’-set via ‘Winkelen’!

Je kunt SLECHTS EEN WEEK de ‘Zon, Zee & Zand’-set KOPEN voor slechts 1.350 SimPoints via ‘Winkelen’ in de game! Kom helemaal tot rust in een tropische omgeving en geniet van de ‘Zon, Zee & Zand’-collectie. Je kunt ‘Winkelen’ openen door op het boodschappentasicoontje in de game te klikken.

Zorg dat je deze hippe NIEUWE exclusieve set tijdens de Voorproefjesuitverkoop koopt, want vanaf 14 mei is deze set alleen nog verkrijgbaar voor de normale prijs!

Een gedachte over “Uitverkoop op de (ingame) Sims 3 Store tot 14 mei 2010”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>