De Sims 3 Ambities Hands-on op IGN (vertaald)

Gisteravond is er een preview online gekomen van De Sims 3 Ambities op de Engelstalige IGN (zie ook dit bericht op onze site). Wim Huiskamp heeft er een vertaling van gemaakt want er staan toch wel weer veel leuke details in.

Maar het grootste deel van de gratis update is het ‘Creëer-een-Patroon’-gereedschap. Dit hulpmiddel stelt de spelers in staat om foto’s of andere afbeeldingen te importeren en te wijzigen met als doel om patronen te maken voor muren of andere objecten (hiermee kun je geen tatoeages maken). Met behulp van wat lijkt op een eenvoudige versie van Photoshop, kunnen de spelers dingen veranderen zoals de kleur, helderheid, of de grootte van hun afbeeldingen en hebben ze de mogelijkheid om maximaal vijf foto’s in lagen op elkaar te stapelen. Het klinkt als een vrij eenvoudig hulpmiddel, maar het is gewoon een andere manier waarmee EA de Sims 3 spelers toestaat om hun omgeving te manipuleren naar hun eigen zin.

| De Sims 3 Ambitions Hands-on op IGN (vertaald) |