EA Nederland: De Sims 3 Creëer een Patroon-tool

Creëer en deel je eigen unieke patronen voor De Sims 3 met De Sims 3 Creëer een Patroon-tool. Of je nou het perfecte patroon voor de pyjama’s van je Sims gevonden hebt, of prachtige vloertegels wilt ontwerpen; vanaf nu heb jij het hulpmiddel in handen om je eigen ontwerpen te maken! Met behulp van de vele afbeeldingen uit de Stickerbibliotheek kun je snel een patroon ontwerpen. Ook kun je je eigen afbeeldingen toevoegen en afbeeldingen in lagen over elkaar heen plaatsen, voor nog meer unieke patronen. Laat je creativiteit de vrije loop en deel je creaties online via De Sims 3 Uitwisseling. Je kunt De Sims 3 Creëer een Patroon-tool deze zomer gratis downloaden via www.desims3.nl.

Houd je ogen open voor meer informatie en nieuws over de lancering van De Sims 3 Creëer een Patroon-tool.

Alles over deze derde tool voor Sims 3 vind je op onze site en forum:

| De Sims 3: Creëer een Patroon – S3N informatie pagina |

| Sims 3 Creëer een Patroon (tool) – S3N forum |

6 reacties

  1. Gaaf, maar kan je dan ook bv. een tekenfilmfiguurtje in je eigen behang plaatsen? Hoef ik zelfs geen behang of tegels van anderen te downloaden, kan t dan helemaal naar eigen smaak maken.

  2. 2redhead Voorzover we het nu weten en uit de informatie kunnen halen, kun je inderdaad je eigen afbeeldingen tot een patroon maken 🙂

  3. Ik kan geen ‘eigen’ afbeelding in doen..
    & als k een ‘patroon’ heb gemaakt, staan ze niet echt mooi bij de kleding? Vooral bij de stropdassen niet. Dan zijn die stippen te groot utivergroot, en zie je bijv. maar 1 stip…
    xooxxo’

  4. Dat geen eigen afbeeldingen kunnen imprteren is in een bug in de Nederlandse PC versie. Als het goed is werkt het wel in de Nederlandse MAC versie, en in de Engelse PC en MAC versie. Hopelijk komt er snel een oplossing voor die bug.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *