Je kunt gewoon niet zonder!

EA Nederland: De Sims 3 Creëer een Patroon-tool

Creëer en deel je eigen unieke patronen voor De Sims 3 met De Sims 3 Creëer een Patroon-tool. Of je nou het perfecte patroon voor de pyjama’s van je Sims gevonden hebt, of prachtige vloertegels wilt ontwerpen; vanaf nu heb jij het hulpmiddel in handen om je eigen ontwerpen te maken! Met behulp van de vele afbeeldingen uit de Stickerbibliotheek kun je snel een patroon ontwerpen. Ook kun je je eigen afbeeldingen toevoegen en afbeeldingen in lagen over elkaar heen plaatsen, voor nog meer unieke patronen. Laat je creativiteit de vrije loop en deel je creaties online via De Sims 3 Uitwisseling. Je kunt De Sims 3 Creëer een Patroon-tool deze zomer gratis downloaden via www.desims3.nl.

Houd je ogen open voor meer informatie en nieuws over de lancering van De Sims 3 Creëer een Patroon-tool.

Alles over deze derde tool voor Sims 3 vind je op onze site en forum:

| De Sims 3: Creëer een Patroon – S3N informatie pagina |

| Sims 3 Creëer een Patroon (tool) – S3N forum |

6 gedachtes over “EA Nederland: De Sims 3 Creëer een Patroon-tool”

 1. redhead0966

  Gaaf, maar kan je dan ook bv. een tekenfilmfiguurtje in je eigen behang plaatsen? Hoef ik zelfs geen behang of tegels van anderen te downloaden, kan t dan helemaal naar eigen smaak maken.

 2. Mrs.Wolff

  Ik kan geen ‘eigen’ afbeelding in doen..
  & als k een ‘patroon’ heb gemaakt, staan ze niet echt mooi bij de kleding? Vooral bij de stropdassen niet. Dan zijn die stippen te groot utivergroot, en zie je bijv. maar 1 stip…
  xooxxo’

 3. hiki

  Dat geen eigen afbeeldingen kunnen imprteren is in een bug in de Nederlandse PC versie. Als het goed is werkt het wel in de Nederlandse MAC versie, en in de Engelse PC en MAC versie. Hopelijk komt er snel een oplossing voor die bug.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>