Game Informer over De Sims 3 Ambities

De Engelstalige Game Informer heeft de kans gehad om De Sims 3 Ambities te spelen en heeft er een verslag van online gezet. Nieuwe informatie bevat het artikel niet maar het leest lekker weg.

I made Columbo join the ranks of the firefighters. He showed up at the fire station during normal work hours, then spent his shifts maintaining the fire engine, working out, and socializing with co-workers. In the event of a fire (which didn’t even happen every shift), he rolled out to quell the flames. Being a hero is great, but the most entertaining benefit to this career is the “I’m a firefighter” pick-up line it adds to your romantic repertoire. It pretty much works every time.

| Sims Work Hard For Their Money |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *