S3N bij De Sims 3 Ambities Sneak Preview: stel je vragen!

Vrijdag 21 mei 2010 zullen wij aanwezig zijn bij een sneak preview van De Sims 3 Ambities op het kantoor van EA Nederland. Na de sneak preview hebben we de mogelijkheid om, samen met andere fansites, De Sims 3 Ambities te spelen.

Dus heb jij nog vragen dan kun je die in dit topic stellen en dan kijken we of we ze beantwoord kunnen krijgen.

Met dank aan EA Nederland die dit toch maar weer organiseert!

| De Sims 3 Ambities Sneak Preview: stel je vragen! |

14 reacties

 1. Heel jammer dat ik er helaas niet bij kan zijn op die dag (stage hé) Ik denk erover na om mijn plaats aan een van de leden van de sims hyve te geven. ALS dat toegestaan is. Heb Anita al gevraagd xD

 2. Ja, ik weet het niet, ik vond het wel een leuk idee om aan mensen die dan een motivatie sturen waarom zij graag willen, de plaats te verloten. Maar omdat het hierbij om verloten gaat, weet ik niet of dat toegestaan is. Vandaar dat ik Anita eerst even heb gevraagd! Ze moeten wel een verslag schrijven hoor :p

 3. Ja laat ze maar werken 😛 bij verloten ligt het misschien anders? Wordt vast een leuke dag: jammer dat je niet kan. Ik ga ook niet: we hebben betere mensen binnen het team die een verslag kunnen maken en ik kan dat gewoon niet.

 4. Ik heb nog wel een vraag, maar omdat ik niet aangemeld ben bij deze site kan ik niet op het forum posten, dus bij deze 0:)

  *Meer informatie over het dokter beroep
  Het enige beroep waar we volgens mij nog vrij weinig over weten

 5. Veel plezier de 21e! Hopelijk is er ruimte voor de vraag of huisdieren en daarna seizoenen ook snel uitkomen. Had heel erg gehoopt dat huisdieren de eerstvolgende uitbreiding was. Al ziet dit er ook mooi uit!
  Vraag over Ambities: ik heb nu de top van de huidige medische carrière bereikt. Krijgt ze dan automatisch de vraag over te stappen? Of ben ik alles wat ik heb opgebouwd kwijt als ik haar huisarts laat worden?

 6. Kunnen jullie vragen of we zometeen ook een brandweerwagen op onze eigen stoep kunnen hebben staan, net zoals nu de vroem vroem sjeezer? of mischien of er nog meer motoren zijn behalve alleen die harly-achtige?
  tnx in advance:D

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *