Je kunt gewoon niet zonder!

Cheat om rampen te veroorzaken in De Sims 3 Ambities?

Wim heeft net de cheats geupdate die in De Sims 3 Ambities zitten. Molly 360 zegt in haar verslag, zie ook dit bericht op onze site, dat er een cheat in De Sims 3 Ambities zit waarmee je rampen kunt veroorzaken.

Zo een cheat zou natuurlijk wel erg leuk zijn!

In het artikel van Molly360, over de presentatie van ‘Ambities’ in Londen, waarvan wij hier de vertaling hebben neergezet, wordt nog een nieuwe cheat aangekondigt: een cheat om rampen te laten gebeuren. Op dit moment weten we de tekst / code daarvan nog niet.

| Nieuwe cheats bij Ambities |

8 gedachtes over “Cheat om rampen te veroorzaken in De Sims 3 Ambities?”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>