De Sims 3 Ambities: TSR blog over Londen presentatie (VERTAALD)

We zijn nog steeds druk bezig alle informatie over De Sims 3 Ambities presentatie in Londen van 10 mei te vertalen. Het blog van BlackGarden op The Sims Resource is nu ook vertaald.

Stilist: De klant zal langskomen met een verhaal over waarom ze een make-over wensen en een lijst met wensen. Bijvoorbeeld: 3x alledaagse kleding, 1x avondkleding, 1 paar schoenen, 1 accessoire, een nieuw kapsel, een nieuwe haarkleur en make-up.

Architect: Voor een persoonlijk tintje kun je dingen uit je eigen familie-inventaris in de verbouwing opnemen, bijvoorbeeld zelf gemaakte schilderijen of verzamelobjecten. Om te pesten kun je natuurlijk ook een vervuild toilet in de familie-inventaris plaatsen en dat als ‘cadeautje’ bij een verbouwing plaatsen.

| Blog ‘Ambities’ BlackGarden op TSR- deel 1 (vertaald) |