Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Het Sims 3 Nieuws: eerste aflevering

Hier de eerste aflevering van het Sims 3 Nieuws waarin we jullie op de hoogte brengen van de belangrijkste nieuwtjes over De Sims 3, onze site of andere zaken.

In deze eerste aflevering: Nederlandse Sneak Preview, Andere Previews, Een nieuwe tool, Ambitie Screenshots en Site Nieuws.

We zijn van plan om eens in de 2 weken of eens per maand een aflevering te maken tenzij er zulk belangrijk nieuws is dat Xelles meteen achter zijn presentatie desk kruipt.

We hopen dat jullie deze ‘journaals’ een beetje leuk vinden en zouden het erg waarderen als jullie vertellen wat jullie er van vinden.

32 gedachtes over “Het Sims 3 Nieuws: eerste aflevering”

  1. hiki

    Het is de eerste aflevering dus voor ons ook een experiment: en zeker voor Xelles een spannend moment. Het ligt erg aan de reacties of we doorgaan. Als team zeggen we in ieder geval: ja doorgaan!

  2. Bartskinu

    Woow dit is echt geweldig! Leuk idee! Ik ben normaal te lui om alles door te lezen naar alle info. Maar als het in het nieuws allemaal even wordt samengevat is dat echt makkelijk! Doorgaan mensen! Jullie doen top werk!

  3. Bakie

    Leuk gedaan! Ook goed gepresenteerd Xelles! πŸ˜‰
    Ik heb zelf ook al een aantal keer voor de camera dingen gepresenteerd met een vriend van mij dus weet hoe het voelt πŸ˜›
    Scheelt wel dat je het voor kunt lezen, dan kan je je tekst in ieder geval niet vergeten. En dat het er dan soms wat minder enthousiast uitkomt is ook geen punt πŸ™‚

    Ga zo door!!
    P.S. Leuk dat ik mijn dalmatier schilderijen langs zag komen aan het eind van de S3N downloads πŸ˜›

  4. ElenniaSim

    Erg leuk idee, leuke onderwerpen en goed van je dat je het presenteert! Ik weet uit ervaring dat presenteren niet makkelijk is! Als ik je een paar tips mag geven: probeer wat meer voor in de mond te praten en ietsjes langzamer. Wat je zei viel soms een beetje weg.
    Daarnaast is het handig om de besproken dingen met een link in of onder het filmpje aan te geven. Vooral voor de verwijzingen binnen de site is dat handig voor de kijker (bijv. bij de onderwerpen over Kita en Hiki, gewoon even de link in beeld).
    Tot slot vind ik het technisch er goed uit zien.

    Alles bij elkaar: Mijn complimenten! Ik kijk nu al uit naar de volgende aflevering πŸ˜€

  5. Voske

    Maak het voortaan wat vrolijker.
    Voor mij was, oneerbiedig gezicht, een leuk lachfilmpje.
    Het leek wel of Xelles er niet zoveel zin in had?

    Sorry. Deze aflevering doet het voor mij niet. De tweede moet echt stukken beter, qua sfeer en houding.

  6. Xelles

    Bedankt iedereen voor de feedback. Er zijn een aantal dingen waar ik zelf ook mijn twijfels over had en die zijn nu bevestigd. Zal zoveel mogelijk proberen die de volgende keer wel goed te doen. Helaas verander je je manier van spreken niet zo simpel, maar ga mijn best doen! πŸ˜€

    Ben in ieder geval erg blij dat dit over het algemeen goed ontvangen wordt en de kans op een volgende aflevering is dan ook groot πŸ™‚

    En ow… over de autocue. Je wilt niet weten hoe geΓ―mproviseerd dat was (nog net niet Hiki met bordjes, LOL). Misschien laat ik daar ooit wel een foto van zien πŸ˜€ Maar het werkte, dat is het voornaamste. Nu nog zorgen dat het wat beter over komt volgende keer.

  7. ElenniaSim

    Ja inderdaad, gewoon doorgaan. En mijn complimenten over dat je het zo durfde, dat doet niet iedereen je na hoor.
    Ik vond het qua inhoud heel goed. Misschien was dat het plan, maar anders is het wellicht een idee om vaste rubrieken in te voeren? Zoals dat ‘Site news’?

  8. Xelles

    Ik heb per ongeluk een hele grote blooper van mijn camera verwijderd.., de tafel zakte in xD (is zo’n poot die je van hoogte in kan stellen, stond niet goed vast geschroefd). Voor volgende keer bewaar ik de bloopers πŸ˜‰

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>