Het Sims 3 Nieuws: eerste aflevering

Hier de eerste aflevering van het Sims 3 Nieuws waarin we jullie op de hoogte brengen van de belangrijkste nieuwtjes over De Sims 3, onze site of andere zaken.

In deze eerste aflevering: Nederlandse Sneak Preview, Andere Previews, Een nieuwe tool, Ambitie Screenshots en Site Nieuws.

We zijn van plan om eens in de 2 weken of eens per maand een aflevering te maken tenzij er zulk belangrijk nieuws is dat Xelles meteen achter zijn presentatie desk kruipt.

We hopen dat jullie deze ‘journaals’ een beetje leuk vinden en zouden het erg waarderen als jullie vertellen wat jullie er van vinden.

32 reacties

 1. Het is de eerste aflevering dus voor ons ook een experiment: en zeker voor Xelles een spannend moment. Het ligt erg aan de reacties of we doorgaan. Als team zeggen we in ieder geval: ja doorgaan!

 2. Xelles ziet er goed uit! Merkte wel dat je zenuwappig was! Maar dat maakte helemaal niet uit:D Ziet er echt top uit, kwa montage en alles!
  Een dikke duim voor iedereen!

 3. Woow dit is echt geweldig! Leuk idee! Ik ben normaal te lui om alles door te lezen naar alle info. Maar als het in het nieuws allemaal even wordt samengevat is dat echt makkelijk! Doorgaan mensen! Jullie doen top werk!

 4. Leuk gedaan! Ook goed gepresenteerd Xelles! 😉
  Ik heb zelf ook al een aantal keer voor de camera dingen gepresenteerd met een vriend van mij dus weet hoe het voelt 😛
  Scheelt wel dat je het voor kunt lezen, dan kan je je tekst in ieder geval niet vergeten. En dat het er dan soms wat minder enthousiast uitkomt is ook geen punt 🙂

  Ga zo door!!
  P.S. Leuk dat ik mijn dalmatier schilderijen langs zag komen aan het eind van de S3N downloads 😛

 5. Erg leuk idee, leuke onderwerpen en goed van je dat je het presenteert! Ik weet uit ervaring dat presenteren niet makkelijk is! Als ik je een paar tips mag geven: probeer wat meer voor in de mond te praten en ietsjes langzamer. Wat je zei viel soms een beetje weg.
  Daarnaast is het handig om de besproken dingen met een link in of onder het filmpje aan te geven. Vooral voor de verwijzingen binnen de site is dat handig voor de kijker (bijv. bij de onderwerpen over Kita en Hiki, gewoon even de link in beeld).
  Tot slot vind ik het technisch er goed uit zien.

  Alles bij elkaar: Mijn complimenten! Ik kijk nu al uit naar de volgende aflevering 😀

 6. Goeie tip de links erbij: dat noteren we voor de volgende keer 😛 tot dan kun je ook even ZOEK NAAR rechtsboven op de homepage gebruiken en de posts opzoeken.

 7. Een heel leuk idee en ik zou zeggen ga vooral zo door.
  En wat ElenniaSim zegt over het spreken viel mij ook op.Dat zullen wel de zenuwen zijn 😉

 8. Maak het voortaan wat vrolijker.
  Voor mij was, oneerbiedig gezicht, een leuk lachfilmpje.
  Het leek wel of Xelles er niet zoveel zin in had?

  Sorry. Deze aflevering doet het voor mij niet. De tweede moet echt stukken beter, qua sfeer en houding.

 9. Leuk….ik heb het helemaal gezien- meestal heb ik het geduld niet om een filmpje helemaal af te spelen. Volgens mij de 1e. site waar dit in voorkomt.

 10. Bedankt iedereen voor de feedback. Er zijn een aantal dingen waar ik zelf ook mijn twijfels over had en die zijn nu bevestigd. Zal zoveel mogelijk proberen die de volgende keer wel goed te doen. Helaas verander je je manier van spreken niet zo simpel, maar ga mijn best doen! 😀

  Ben in ieder geval erg blij dat dit over het algemeen goed ontvangen wordt en de kans op een volgende aflevering is dan ook groot 🙂

  En ow… over de autocue. Je wilt niet weten hoe geïmproviseerd dat was (nog net niet Hiki met bordjes, LOL). Misschien laat ik daar ooit wel een foto van zien 😀 Maar het werkte, dat is het voornaamste. Nu nog zorgen dat het wat beter over komt volgende keer.

 11. Ja inderdaad, gewoon doorgaan. En mijn complimenten over dat je het zo durfde, dat doet niet iedereen je na hoor.
  Ik vond het qua inhoud heel goed. Misschien was dat het plan, maar anders is het wellicht een idee om vaste rubrieken in te voeren? Zoals dat ‘Site news’?

 12. wat een grappig idee is ook makkelijker met mensen met een lees storins die hoefen dan minder telezen en is makkelijker voor hen
  goed gedaan sims 3 nieuws

 13. Ik heb per ongeluk een hele grote blooper van mijn camera verwijderd.., de tafel zakte in xD (is zo’n poot die je van hoogte in kan stellen, stond niet goed vast geschroefd). Voor volgende keer bewaar ik de bloopers 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *