De Sims 3 Ambities: TSR Londen blog – deel 2 (vertaald)

Wim heeft het blog artikel van BlackGarden op TSR over de presentatie van De Sims 3 Ambities in Londen vertaald en ook in dit artikel staan weer erg leuke nieuwe feiten. De vertaling is toegevoegd aan de vertaling van BlackGarden’s eerste blog, hier een quote uit de vertaling.

Spokenjager:
– Er is een onderscheid tussen geesten en spoken. (S3N: voor de duidelijkheid noem ik hier overleden Sims ‘geesten’ en de nieuwe entiteiten ‘spoken’.)
– Bij aankomst is het kavel gehuld in mist (ondersteund door een spookachtig muziekje);
– De spoken lijken niet op Sims, maar meer op Casper, het vriendelijke spookje. (S3N: We hebben ook al gelezen over kleurige draaikolkje, dus het lijkt er op, dat er meerdere soorten zijn.);
– Spoken hebben ook allerlei verschillende kleuren, net als de geesten van Sims;
– Je kunt gevangen spoken thuis verzamelen, net als andere verzamelobjecten. Ook kun je wat over ze aan de weet komen, zoals bijvoorbeeld hun leeftijd en wat voor een soort spook ze zijn (bijvoorbeeld ‘eenzaam’, ‘vriendelijk’, etcetera);
– Er zijn ook speciale opdrachten in de rabbit-holes; je ziet je Sim dan weliswaar niet, maar er verschijnen wel allerlei speciale effecten rondom de rabbit-hole in de tijd, dat jouw Sim binnen op spoken jaagt.

Commentaar van Wim:
Het grootste nieuws hierin zit, voor mij, in slechts 2 regeltjes: Je kunt met De Sims 3 Ambities je plafonds aanpassen via ‘Creëer een stijl’ en, nog meer gewenst misschien wel, je kunt ‘Creëer een stijl’ ook gaan gebruiken op de randen van tegels in bijvoorbeeld trapgaten en langs balkons.

En je krijgt bij ‘Creëer een Sim’ een schuifregelaar voor de transparantie van de make-up.

| Blog ‘Ambities’ BlackGarden op TSR- deel 1 en 2 (vertaald) |