De Sims 3 Ambities: TSR blog over Londen presentatie – deel 2

Afgelopen week hebben we al een vertaling online gezet van het blog van BlackGarden op TSR over de presentatie van De Sims 3 Ambities op 10 mei in Londen. Zie ook deze post op ons forum voor de vertaling van blog 1.

Zemm meld ons nu dat het tweede deel van het blog er ook is en Wim zal het zo snel mogelijk vertalen.

As you arrive at a job, the lot will be filled with fog and spooky music will be playing. All you have to do is look around the lot for signs of spirits. Spirits are a little different from ghosts. So don’t worry, you’re not going to be zapping away the ghost of your great aunt Betty. The spirits don’t look like Sims, they look a lot more like Casper the friendly ghost, and just like Sim-ghosts, they are all different colours.

When you “banish” a spirit, your Sim yanks out their big zappy gun, and sucks the spirit up. From there, the spirit appears in your Sim’s inventory, and at this point they’re just like any other collectable. You can find out a little bit about the spirit, like their age, and what kind of spirit they are (“friendly”, “lonely”, etc). You can collect them up, or sell them for a tidy profit at the science lab, to supplement your income.

| Ambitions hands-on preview – part 2 |

3 reacties

  1. Dat we misschien plafonds zouden kunnen gaan bewerken, werd al vermoed. Maar je kunt dus zometeen ook de randen van tegels bewerken /hoera 🙂 😀

  2. Ik denk dat ik straks vaak rollend van het lachen onder het bureau ga verdwijnen. Want er worden toch nogal wat komische animaties genoemd in de verschillende vertalingen. En al deze mensen hebben nog maar een paar uurtjes gespeeld 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *