Maak een Wereld voor De Sims 3: dagboek – video deel 5

Het maken van een Wereld voor De Sims 3 met de Creëer een Wereld tool is een enorme klus en ik denk dat er veel mensen zijn, ik zelf ook, die er aan beginnen maar het al snel opgeven: een goede Wereld maken kost veel tijd, energie en concentratie.

Ons S3N teamlid Wim Huiskamp, die ook al heel wat mooie huizen heeft gebouwd, houd op ons forum al een poos een dagboek bij over de wereld die hij aan het bouwen is met daarin informatie en wat video’s. Een vijfde video is nu toegevoegd aan ons YouTube kanaal.

Omdat ik jullie niet nog veel meer plaatjes van nog veel meer heuvels wil laten zien, dit keer wat meer uitgewerkte schetsen van de huizen. Ik heb het bos wat verder uitgebreid, heb een hunebed en een soort tunnel gemaakt en heb veel tijd gestoken in wat meer details aanbrengen, zoals de straatlantaarns en wat verkeersborden.

| Wim maakt een wereld dagboek |