7 reacties

  1. Niet altijd even makkelijk te verstaan inderdaad, maar hij zegt toch wel behoorlijk wat interessante dingen. 🙂

  2. Hij zegt zeker interressante dingen! Ik vond het wel een leuke opmerking trouwens van die man die hem interviewt dat mensen straks als de brandweer eenmaal in het huis zit, de ladder bijvoorbeeld weg gaan halen omdat toch veel mensen het leuk vinden hun Sim te zien sterven 😛

  3. Ik heb alleen de eerste gekeken, tot nu toe,anders kom ik nog telaat:O maar hoor ik uhm nou net iets zeggen in de trant van: “someone didn’t want to give me information, so i blew up his car”, zou dat kunnen?:P

  4. Ik denk het wel Boblesponge. Uiteindelijk kun je als ‘slechte’ architect ook vallen plaatsen in de nieuwe kelder, die je voor je buren moet bouwen … dus dit zal ook wel kunnen 😀

  5. super vet:P denk dat ik dan eerst is ga kijken wie/hoe ik mensen kan chanteren^^ uitvinden kan wachten^^

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *