EA Nederland: Soundtrack De Sims 3 Ambities boordevol hits!

RISE AGAINST, LADY ANTEBELLUM, MELANIE FIONA EN TONI BRAXTON ZINGEN HUN GROOTSTE HITS IN DE SIMS 3 AMBITIES.

Zet het geluid van je speakers zo hard mogelijk! Voor de soundtrack van De Sims 3 Ambities hebben een aantal wereldberoemde artiesten hun hits naar het Simlish vertaald. Geniet deze zomer op je pc of Mac van ‘Savior’, de superhit van Rise Against, die al eerder te horen was in de trailer van De Sims 3 Ambities. Ook aanstormend talent Charice, die recentelijk nog hoge ogen scoorde bij Oprah Winfrey, maakt haar opwachting, terwijl Lady Antebellum van zich laten horen met hun single ‘Need You Now’. De bandleden van Lady Antebellum hebben zich zelfs om laten toveren tot Sims voor een speciale muziekvideotrailer.

De Sims 3 Ambities bevat de volgende artiesten en nummers:

* Lady Antebellum—“Need You Now”
* Rise Against—“Savior”
* Charice—“Pyramid”
* Melanie Fiona—“Bang Bang”
* Toni Braxton—“Make My Heart”
* Neon Trees—“Animal”
* V V Brown—“Shark In The Water”
* Daisy Dares You—“Number One Enemy”
* OK Go—“This Too Shall Pass”
* Old 97’s—“Early Morning”
* Murder By Death—“As Long As There is Whiskey In The World”
* The Acorn—“Restoration”
* Mike Posner—“Cooler Than Me”
* Violent Soho—“Jesus Stole My Girlfriend”
* Kerli—“Tea Party”
* Eli “Paperboy” Reed—“Come And Get it”
* Hal Linton—“Lock My Heart Down”
* Radney Foster And The Confessions—“Until It’s Gone”
* The Constellations—“Setback”

13 reacties

 1. Heb ik ook, als ik naar de namen kijk. Maar soms herken ik er dan toch een als ik het nummer hoor; meestal van de een of andere reclame.

 2. Ik dacht al: begin ik nou zo oud te worden? xD
  Maar ik ben dus niet de enige die hier helemaal niets herkent. Ja, behalve dan Savior, maar dat ook alleen maar door de eerdere Ambities trailer.

  Bij de titel “Bang bang” dacht ik trouwens eerder aan het nummer van Nancy Sinatra. Niet dat ik het origineel heb meegemaakt, maar ik heb wel een paar jaar geleden een of andere mix van dat nummer gehoord.

 3. Ik ken zover ik nu weet alleen “Lady Antebellum—“Need You Now”
  Aangezien dat het liedje is van het filmpje wat hiervoor te horen was, en ik die mee kan zingen alleen dan in het Engels 😛
  Dus ik ga ervanuit dat er best meerdere zullen zijn die ik ken.

 4. Lady Antebellum is op het moment vrij bekent dacht ik hoor.. of je moet daarvoor naar 3Fm luisteren dat weet ik niet 😛 Die zijn altijd vrij snel met nieuwe liedjes en draaien ze ook veel als ze goed zijn, zoals die 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *