Sims 3 Cri over De Sims 3 Ambities presentatie in Milaan

De Italiaanse fansite Sims 3 Cri heeft een artikel online gezet over de presentatie van De Sims 3 Ambities in Milaan (Italië) afgelopen weekend. Het artikel is in het Italiaans maar binnen enkele dagen zal er ook een Engelstalige versie online staan.

| Anteprima italiana The Sims 3 Ambitions con Grant Rodiek |

| Google vertaal link |

1 reactie

  1. Twee dingetjes vallen op. Er zouden ook medailles zijn, die je sim kan dragen, als beloning voor goede werkprestaties. En de portfolio zou je kunnen gebruiken om aan nieuwe klanten te laten zien om hen te overtuigen jou de opdracht te geven. Dat is tenminste wat ik uit de vertaling via Google kan halen 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *