Je kunt gewoon niet zonder!

Donderdag 27 mei: S3N Chat over De Sims 3 Ambities

Na het succes van onze vorige chats hebben we besloten om donderdag 27 mei 2010 van 19.00 uur tot 21.30 uur weer een S3N chat te houden en dit keer zal het helemaal over De Sims 3 Ambities gaan.

De S3N Teamleden die afgelopen vrijdag op de De Sims 3 Ambities sneak preview aanwezig waren zullen al jullie vragen over de tweede uitbreiding voor De Sims 3 beantwoorden.

Op de avond zelf zal er op onze homepage een link naar de chat worden gegeven en mee chatten kun je dan zonder al teveel gedoe. We hopen dat het net als de vorige keren weer een gezellige Ên informatieve chat wordt.

28 gedachtes over “Donderdag 27 mei: S3N Chat over De Sims 3 Ambities”

 1. Legendardisch

  Later vanavond zal een eerste deel van ons verslag over De Sims 3 Ambities sneak preview online komen. Morgen of overmorgen het tweede deel.

  bedoelen jullie nu vanavond of donderdag avond?

 2. Bakie

  Leuk idee, maar helaas kan ik er niet bij zijn deze keer.
  Heb vandaag crematie van de oma van mijn vriendin in Rotterdam. Gok dat ik pas ron half 12 kwart voor 12 vannacht thuis ben…en volgens mij is de chat dan al gesloten 😛

 3. Marinaatjuh

  Hee,

  ik heb vanavond avondvierdaagse en ben waarschijnlijk pas om 9 uur klaar. En we moeten wel 20 minuten rijden 🙁
  Zouden jullie heeeel misschien wat langer op de chat blijven, tot kwart voor 10 ofzo? :$
  Dat zou wel fijn zijn 😛

  Groetjes 😉

 4. hiki

  Meestal loopt de chat veel langer door dan de planning is: vorige keer ook en ik dacht tot 22.30 toen. En zelfs toen alle teamleden weg waren bleven de mensen nog chatten 😛 We halen de chat echt niet offline om 21.30 hoor 😉

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *