Je kunt gewoon niet zonder!

S3N’s De Sims 3 Ambities preview

Afgelopen vrijdag waren 5 leden van het S3N Team bij EA Nederland om, samen met andere fansites, De Sims 3 Ambities te kunnen spelen.

We hebben geen doorsnee preview gemaakt, dat zullen jullie wel snel zien, maar het net even anders aangepakt en een tweede deel van ons verslag over de sneak preview komt morgen online waaronder nog 2 video’s en wat meer verslagen.

We hopen dat de preview jullie bevalt: de S3N teamleden zijn erg enthousiast over de tweede uitbreiding voor Sims 3 en dat menen we oprecht. We durven zelfs te stellen dat Ambities veel leuker Γ©n mooier Γ©n uitgebreider is dan Wereldavonturen.

Enfin: jullie moeten het zelf maar allemaal lezen en vergeet niet: morgen komt er een tweede deel online en donderdag hebben we een S3N chat over De Sims 3 Ambities.

| De Sims 3 Ambities Sneak Preview door TenerifeTerreur |

| De Sims 3 Ambities Sneak Preview | overzichts pagina

9 gedachtes over “S3N’s De Sims 3 Ambities preview”

 1. Bakie

  Heel mooi Verhaal TT!
  Het klinkt allemaal geweldig! Toch wat meer duidelijkheid over de geesten nu πŸ˜‰ Al lijken me de andere beroepen ook leuk om te spelen.

  Komen er ook nog previews van de andere of was dit eigenlijk al van iedereen, maar door jou vertaald in een mooi stukje?

 2. hiki

  We werken altijd als team en wat de preview betreft heeft Tenerife dit geschreven en als team hebben we aanvullingen gedaan zeg maar. Verder komt er nog het een en ander online (hopelijk vandaag) maar ik ga even niet verraden wat. πŸ™‚ Ik heb me er eigenlijk nauwelijks mee bemoeit met de Sneak Preview: Xelles was de coΓΆrdinator voor het geheel en de rest van het team heeft fantastisch samengewerkt en een berg werk verzet, voor en na de sneak preview. Omdat ik me er niet mee bemoeit heb is het ook allemaal zo goed gegaan denk ik πŸ˜›

  1. hiki

   In alle landen waar previews zijn geweest mochten er geen foto’s / video’s gemaakt worden van het beeldscherm en al helemaal geen print screens. Erg jammer maar dat zijn nu eenmaal de afspraken! Ach … het is bijna 3 juni dus nog effe geduld dan kun je zelf spelen! πŸ˜›

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>