De Sims 3 Ambities preview op Gamed

De Nederlandstalige site Gamed heeft een preview online gezet van De Sims 3 Ambities.

In eerste instantie lijkt Ambities niet heel veel nieuws te brengen, je Sims konden immers ook in het origineel al baantjes aannemen en daarmee hun geld verdienen. Toch gaat het nu een stuk verder, er komt namelijk een behoorlijke verdieping in je beroepscarrière. Voorbeelden van deze carrières zijn het aan de slag gaan als brandweerman/vrouw, onderzoeker, architect, spokenjager, stylist, dokter, tatoeëerder, uitvinder of het maken van sculpturen. Gedurende de weg die je in je carrière volgt, kun je ook daadwerkelijk keuzes maken en daarmee succes krijgen of juist falen.

| Preview: The Sims 3: Ambities |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *