Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen, De Sims 3 Wereldavonturen en Nieuws

Sims 3 World Adventures in depth: part 4

De Engelstalige fansite The Sims Zone heeft deel 4 online gezet van hun Indepth serie over Sims 3 Wereldavonturen, zie ook deze berichten op onze site want ze hebben ook een Sims 3 Indepth online staan. Dit keer gaan ze op ontdekkingsreis in Egypte.

For what is commercially available for The Sims, there can be no greater contrast in geography than there is than coming from the misty valley of Shang Simla to the bright sands of Al Simhara. Once again, you feel as though you are really in a stereotypical simstyle rendering of Egypt.

| EGYPT – Adventuring in the land of the Pharoahs |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>