9 Lives over De Sims 3 op consoles

De gamesite 9 Lives heeft de executive producer van De Sims-consoleversie, Sam Player, wat vragen kunnen stelen over de console & handheld versies van De Sims 3 die deze herfst in de winkels te koop zullen zijn.

9lives: Kan je ons al iets meer vertellen over het nieuwe spel ‘Life Moments’?

Sam: Life Moments is een onderdeel van The Sims 3 dat helemaal nieuw is en het past perfect bij de Wii. Iedereen weet dat de Wii een console is waar veel mensen samen met hun vrienden op spelen dus ontwierpen wij een manier om met meer dan één speler van de humor en het verhaal van The Sims te kunnen genieten. Je kan met vier spelers op hetzelfde moment spelen in een klein dorp. Iedereen kiest een Sim uit een grote verzameling karakters. Je kiest daarbij ook een personaliteit die invloed zal hebben op het verdere verhaal.

Het spel gaat over opgroeien in een dorp en jij bepaalt hoe succesvol je personage wordt. Er zullen momenten in het spel zitten waar je moet wedijveren tegen een andere Sim en andere keren zal je moeten samenwerken om je doel te bereiken. Het is een heel ander concept dan de originele single player, maar je kan wel enkele leuke dingen vrijspelen in de single player door Life Moments te spelen. Ik kan niet wachten tot mensen dit nieuwe onderdeel kunnen uitproberen.

| 9lives sprak met de producer van De Sims console |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *