De Sims 3 Ambities: exclusieve hands – on op Gamespot

In all cases, you have different choices for advancing in your profession (rather than simply performing one and only one task). While there are jobs that are directly related to your gig that contribute to your advancement (which is measured in a meter in your profession tab), you can also perform other tasks that will advance your profession level and earn you extra cash. For example, there’s a riddle contest downtown that tests your logic skill as a ghost hunter and earns you a nice chunk of change for your trouble. All professions have built-in money makers that will let you pursue them full time and keep your sims supplied with all the delivered pizza they want.

| Gamespot – Ghost Hunting, Inventing, New Career Content |

19 reacties

 1. Filmpje geeft veel info en antwoorden op wat vragen. Laat erg goed zien hoe gameplay is … een aanrader om het te kijken. 😀

 2. het filmpje was erg interessant om te zien, het is al moeilijk om te wachten tot 3 juni maar het wordt nu nog moeilijker!

 3. Dan zal ik je even helpen (A)!
  Ik raad de uitvinder aan. Heb alle beroepen kort gespeeld maar het is echt heel leuk om als zelfstandige aan de slag te gaan. Uitvinder is heel verassend! Allemaal nieuwe spulletjes, vuilnisbelten afstruinen (=nieuwe buurt ontdekken)! Een van mijn persoonlijke favo’s na de sneakpreview:)

 4. Zoals Semmy Simsje zegt: uitvinder. Je kunt namelijk ook dingen uitvinden, die je dan weer bij andere beroepen kunt gebruiken (ghostbuster-gereedschap bijvoorbeeld). 🙂

 5. Met elke nieuwe uitbreiding maak ik altijd 1 nieuw karakter met altijd de achternaam: Eeuwigleven. Die laat ik niet oud worden, gebruik ik om alles te ontdekken, pas later ga ik Ambities spelen met mijn families. Misschien inderdaad beginnen met Uitvinder dan. Het liefst zou ik veel meer Sims hebben en alles tegelijk spelen maar ja: een dag heeft maar 24 uur (jammergenoeg). 😛

  En ik ga zeker in de nieuwe buurt beginnen: misschien verhuis ik De Kwana’s er ook wel naar toe 😛 Die huisjes op steigers aan de kust hebben ze al een bod op gedaan!

 6. Je kan straks inderdaad zien waar je Sim opdrachten moet doen of waar opdrachten te vinden zijn. Dat zijn dus die nieuwe symbooltjes.

 7. Super dat brandweerberoep! Wel grappig die langzame auto, maar ik ga daar of met de uitvinder beginnen.

  (ik denk weer dat ie op a.s. dinsdag al te verkrijgen is, dat was ook zo met WA en Luxe.)

 8. zie ik daar de eerste bugs al bij de brand weer bij de 2de deur zie je steeds een hakbijltje op en neer gaan
  en vlammen waren buitens huis inplaats van in het huis

 9. Dit is nog niet de definitieve versie Cindy, maar een demoexemplaar. Branden kunnen nu veel groter worden en dus ook buitenshuis zitten. En dat bijltje, eerst maar eens afwachten of dat in de definitieve versie ook zit 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *