Inside Gamer over De Sims 3 voor op console en handheld

Na 9 Lives (zie ook dit bericht op onze site) heeft ook Inside Gamer de kans gekregen wat vragen te stellen aan de executive producer van De Sims-consoleversie, Sam Player.

Bij de PlayStation 3- en Xbox 360-versie valt de uitgebreide online-ondersteuning op. Delen staat daarbij centraal. Iedereen kan zijn eigen gemaakte Sim, huis, kleding en meubel uploaden en zo delen met de rest van de wereld. Dat betekent dus tegelijkertijd ook dat je na de lancering een ongekende berg aan content voor je neus krijgt waaruit je kunt kiezen. Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om de Sims van je buurmeisje te importeren, dan kan dat wanneer zij die upload. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je jouw Twitter- en Facebook-account aan de game koppelen, waarna je vrienden lekker ondergespamd worden als jij iets speciaals in de game voor elkaar krijgt.

| De Sims 3 (Wii, X360, PS3) |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *