Je kunt gewoon niet zonder!

Ruim 80 screens van Twinbrook

De Tsjechische fansite Simoradna heeft ruim 80 screens online gezet van Twinbrook: de nieuwe buurt die in De Sims 3 Ambities zit en dat ziet er allemaal toch wel erg leuk uit!

| Twinbrook – 83 obrázků z nového města |

18 gedachtes over “Ruim 80 screens van Twinbrook”

 1. hiki

  Ik heb ze nu allemaal bekeken en je krijgt echt het gevoel dat er in Twinbrook al vele generaties hebben gewoond. Sunset Valley en Riverview zien er toch altijd een beetje uit als nieuwe dropen en Twinbrook heeft echt al een geschiedenis met die oude spullen overal. Heb meteen weer een zooi dagboek ideeën 😛

 2. Klaas

  Super mooi vind ik Twinbrook! Ik hoop dat EA in de toekomst meer van die mooie steden gaat bouwen. Ik vind dit keer de begraafplaats erg mooi, niet zo duister. Alleen er hangt mist. Ik vind het ook jammer dat ik mijn dagboek niet ben begonnen in Twinbrook. Ik heb heel veel zin in Ambities!

 3. Freya

  Waauw. Het ziet er echt fantastisch uit. Prachtige gebouwen. Vooral die school. Van sommige gebouwen heb ik nog geen idee wat de functie ervan is, maar met Ambities zal ik dat zeker wel eens gaan uitzoeken. 😀

 4. stryk-yzer

  echt heel mooi!
  ik krijg steeds meer zin om het te gaan spelen !! 🙂

  ik snap alleen nog niet goed wat dat (chinese?) huisje is;
  wat ook op het plaatje staat in de post!?

  dat wordt dus één van de eerste dingen die ik ga bekijken 😛

 5. Spiderlady

  Ohhh..ziet echt leuk uit! echt zo’n lekker typisch slaperig Amerikaans stadje die zijn hoogtijdagen heeft gehad 😉 Maar aan de andere kant komt het een beetje spooky op me over: Twinbrook? Twin peaks hehe 😉

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>