Ruim 80 screens van Twinbrook

De Tsjechische fansite Simoradna heeft ruim 80 screens online gezet van Twinbrook: de nieuwe buurt die in De Sims 3 Ambities zit en dat ziet er allemaal toch wel erg leuk uit!

| Twinbrook – 83 obrázků z nového města |

18 reacties

 1. Ja ik heb de eerste 10 bekeken en moet even een doekje halen: ik zit gewoon te kwijlen ROFL echt fantasties ziet het eruit 😀

 2. Ik heb ze nu allemaal bekeken en je krijgt echt het gevoel dat er in Twinbrook al vele generaties hebben gewoond. Sunset Valley en Riverview zien er toch altijd een beetje uit als nieuwe dropen en Twinbrook heeft echt al een geschiedenis met die oude spullen overal. Heb meteen weer een zooi dagboek ideeën 😛

 3. Super mooi vind ik Twinbrook! Ik hoop dat EA in de toekomst meer van die mooie steden gaat bouwen. Ik vind dit keer de begraafplaats erg mooi, niet zo duister. Alleen er hangt mist. Ik vind het ook jammer dat ik mijn dagboek niet ben begonnen in Twinbrook. Ik heb heel veel zin in Ambities!

 4. wow echt schitterend

  vind het langzaam toch echt wel simcity achteraan gaan
  maar dat vind ik helemaal niet erg
  is altijd mn droom al geweest een kruising tussen die twee

  dus kom maar op

 5. Oh zo lekker … fabrieksschoorstenen, ventilaties en airco-dingen, afvoerbuizen … echt een fabriek. Ik hoop dat die dingen los te plaatsen zijn 😀

 6. Waauw. Het ziet er echt fantastisch uit. Prachtige gebouwen. Vooral die school. Van sommige gebouwen heb ik nog geen idee wat de functie ervan is, maar met Ambities zal ik dat zeker wel eens gaan uitzoeken. 😀

 7. echt heel mooi!
  ik krijg steeds meer zin om het te gaan spelen !! 🙂

  ik snap alleen nog niet goed wat dat (chinese?) huisje is;
  wat ook op het plaatje staat in de post!?

  dat wordt dus één van de eerste dingen die ik ga bekijken 😛

 8. Ohhh..ziet echt leuk uit! echt zo’n lekker typisch slaperig Amerikaans stadje die zijn hoogtijdagen heeft gehad 😉 Maar aan de andere kant komt het een beetje spooky op me over: Twinbrook? Twin peaks hehe 😉

 9. Ik heb de sims ambities al een tijdje maar ik heb dit nog niet in het spel gevonden.
  Ik heb het spel ook geregistreerd op http://www.sims3.nl maar niks hiervan gezien.
  Kan iemand mij vertellen waar in het spel ik het kan vinden.

  Alvast bedankt

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *