Je kunt gewoon niet zonder!

Wat krijg je als je straks De Sims 3 Ambities registreert?

De Ultieme Carrièrebundel

Bereid je Sims voor op de gevaren van de professionele wereld en download de Ultieme Carrièrebundel. Toegewijde uitvinders kunnen unieke nieuwe uitvindingen ontdekken. Getalenteerde beeldhouwers kunnen nieuwe beeldhouwwerken vervaardigen. Privédetectives zullen hun hersens flink moeten laten kraken om nieuw exclusieve zaken tot een goed en winstgevend einde te brengen. Laat Sims van alle leeftijden stralen met een mooi krullenkapsel of geef volwassen vrouwen een Fraai Knotje. Gebruik exclusief materiaal in de game, waarmee je de ambities van je Sims om kunt zetten in de realiteit!

13 items zijn bijgevoegd in deze set

| De Ultieme Carrièrebundel |

21 gedachtes over “Wat krijg je als je straks De Sims 3 Ambities registreert?”

 1. Nefje

  Ik had er veel meer van verwacht.
  Slechts 10 items (ze hebben de oudere apart gedaan zodat het er 13 lijken, maar jongvolwassenen, volwassenen en ouderen maken gebruik van hetzelfde bestand als het om kapsels gaat).
  Daarnaast vind ik eigenlijk alleen dat ene kapsel met die knot voor vrouwen leuk. Misschien dat dat kapsel voor kinderen ingame nog erg leuk is, maar ik vind het erg tegenvallen. Dan had ik liever die 1000 punten zodat ik bijvoorbeeld die laatste strandset (de meubels) kon kopen. Die voorwerpen vind ik wel leuk.

  Ik hoop dat er inderdaad nog wat extra’s inzit zoals sommige mensen al aangaven, maar anders krijg je echt beduidend minder dan dat je zou krijgen met 1000 simpoints.

 2. tessiegril

  heb hem erg leuke spulen vind wel jammer van de 1000 simpoints de extra’s zijn 2 stylist kapsels 2 uivinder snufjes 2 exstra beeldhouwer beelden
  2 exstra zaken als privédetective

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>