Je kunt gewoon niet zonder!

Wat zijn de standpunten van politieke partijen over games?

Zo nu en dan brengen wij berichten die niets te maken hebben met De Sims 3 of EA maar die wel leuk zijn om even te melden.

9 Juni zijn er in Nederland verkiezingen en Control – het vakblad voor de Gamesindustrie – heeft de meningen van allerlei politieke partijen over games op een rijtje gezet.

Games krijgen steeds meer aandacht in de politiek. Zowel positief als negatief. Het is goed te zien dat de meeste partijen een mening over het onderwerp beginnen te vormen, ook al is die soms wel erg negatief. Het staat in elk geval op de kaart.

| Politieke walkthrough |

24 gedachtes over “Wat zijn de standpunten van politieke partijen over games?”

 1. simcooper

  maar de pvdg zou dan geleid moeten worden door mesnen van 12 16 18 en of ouder want kindere houde het meest van games en weten meestal wel of die game goed is of slecht enzo

 2. wimhuiskamp

  Alle leeftijdsgroepen moeten natuurlijk vertegenwoordigd worden. Anders vertekend het beeld. Dus stemmen voor jongeren, ik denk het wel. Iemand die de 12-jarigen vertegenwoordigd, prima idee.

  En inderdaad Jeroentje, niemand heeft de wijsheid in pacht, dus ook een 12-jarige zal anders denken dan bijvoorbeeld iemand van midden 30 of ouder πŸ˜€

 3. Jeroentje

  en dan nog er zou eerder een test panel bij elkaar worden geschraapt om tests uit te voeren, zoals de bedrijven als pegi al uit voeren waar dus alleen geld aan verspilt wordt. nee dat hoeft van mij niet. Politeik en games moeten gescheiden blijven (behalve de politieke carrier in de Sims)

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>