Mei was een top maand voor S3N

In de maand mei hebben wij weer een flink aantal records verbroken wat bezoekers aantallen betreft. Onze laatste records waren van November 2009 toen we op het Wereldavonturen SIMposium waren in Amerika en als eerste (internationale) fansite De Sims 3 Wereldavonturen hadden.

Mei heeft al die oude records verbroken en we hebben, om maar 2 getallen te noemen, in de afgelopen maand ruim 6,6 miljoen hits gehad en ruim 900.000 pageloads. De rest van de bezoekers cijfers houden we liever voor ons zelf.

We willen iedereen ontzettend bedanken voor alle bezoeken en feedback en we zullen jullie op de hoogte blijven houden over alles rondom De Sims 3.

3 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *