Prima Games De Sims 3 Ambities website online

Naast de officiële guides voor alle De Sims 3 games (die in Nederland onder andere bij Bol.com te koop zijn) heeft de Engelstalige Prima Guides voor De Sims 3 Ambities iets nieuws verzonnen: een heuse website.

Hierop kun je, na betaling $ 14,99 / $ 19,99, de hele De Sims 3 Ambitions guide online gebruiken. Nu kun je er een klein voorproefje bekijken van de echte guide.

| The Sims 3 Ambitions ExpansionN Pack Strategy Site |

4 reacties

  1. Pff.. ik vind dit maar niks, ik wil gewoon het boek voor me hebben, geen site. Hoe ga ik dingen opzoeken op een site terwijl ik zit te simmen? En nergens een boek meer te vinden, alleen maar online zooi, bah!

  2. Jammer dat bol niet in het UK levert.. 😉 en ik vraag me echt af waar bol hem dan vandaan heeft.. aangezien hij zelfs niet op de prima site staat..

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *