EA Nederland: Maak carrière in de Sims 3 Ambities

De Sims werken hard voor hun welverdiende simoleons. Het EA Play-label, onderdeel van Electronic Arts, kondigt vandaag aan dat het uitbreidingspakket De Sims™ 3 Ambities* vanaf 3 juni in de winkel ligt en downloadbaar is voor pc en Mac. Deze tweede uitbreiding van De Sims 3, de bestverkochte pc-game van kalenderjaar 2009**, is verkrijgbaar in 60 landen en 20 talen.

“Sim-fans koesteren al heel lang de wens hun Sims direct te besturen op hun werk. Door de naadloze open omgeving hebben die handelingen directe gevolgen voor de stad en andere Sims”, aldus Scott Evans, algemeen manager van De Sims bij EA. “Dankzij de verschillende nieuwe en spannende beroepen kun je je werk op heldhaftige wijze doen of je eigen oplossing vinden.”

InDe Sims 3 Ambities kun je uit meerdere carrières kiezen voor je Sims. Afhankelijk van de beroepskeuze veranderen de gameplay en je buurt. Je kunt jagen op boosaardige spoken, briljante en potentieel levensgevaarlijke uitvindingen doen, prachtige beelden houwen, experimentele geneesmiddelen ontwikkelen, Sims uit brandende gebouwen redden of tientallen misdaden oplossen aan de hand van allerlei aanwijzingen. Voor het eerst bepaal jij hoe de carrières van je Sims verlopen. Ze kunnen kiezen tussen goed en kwaad, creatieve uitdagingen aangaan of met de handen werken, de stad verbeteren of juist huizen vernielen. De keuzes die je maakt, bijvoorbeeld als stylist, ontwerper of tatoeëerder, beïnvloeden de sfeer en het uiterlijk van de stad en de andere Sims. Jij bepaalt dus de nieuwe look van je Sim, of het nu om een hippe make-over gaat of een stoere tatoeage. Bovendien kun je naar Twinbrook, de nieuwe buurt van De Sims 3 Ambities. Maak kennis met de buurtbewoners, verken de omgeving en ontdek nieuwe vacatures.

Bij nieuwe gameplay hoort natuurlijk een nieuwe soundtrack. Ruim tien artiesten hebben een van hun hits in het Simlish opgenomen, waaronder Grammywinnaars Lady Antebellum en Toni Braxton en nieuwelingen Rise Against, Charice, Neon Trees, The Acorn en vele anderen! Zet de stereo lekker hard en zing mee met de nieuwe Simlish hits.

De Sims 3 Ambitiesverschijnt eind 2010 ook voor mobiele telefoons, de iPhone en de iPod touch via EA Mobile™. Deze versies hebben een aangepaste gameplay, waarover de komende maanden meer zal worden onthuld. Om het spel te draaien, heb je geen voorgaande versie nodig. Meer informatie over compatibele telefoons en de kosten van het spel vind je op www.eamobile.com.

Ga voor meer informatie over De Sims 3 Ambities ofDe Sims 3 naar www.desims3.nl. De Sims 3 Ambities is ontwikkeld door The Sims Studio en heeft een PEGI-leeftijdsclassificatie van 12+. Ga naar www.info.ea.comom afbeeldingen te downloaden.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *