Je kunt gewoon niet zonder!

Erg veel koeien gedoe bij aankoop SimPoints

Op De Sims 3 Store is een nieuwe actie gestart: bij aankoop diverse SimPoints bundels krijg je allerlei spulletjes om je Mijn Pagina op te sieren.

Koop 4.000 SimPoints en ontvang de Wraaklustige Koeienslinger, de achtergrond met Koeienplanten, de Laganaphyllis Simnovorii-button, de Laganaphyllis Simnovorii-sticker & de Klimopslinger.

Koop 2.000 SimPoints en ontvang de Wraaklustige Koeienslinger, de achtergrond met Koeienplanten, de Laganaphyllis Simnovorii-button & de Laganaphyllis Simnovorii-sticker.

Koop 1.000 SimPoints en ontvang de Wraaklustige Koeienslinger, de achtergrond met Koeienplanten & de Laganaphyllis Simnovorii-button.

Koop 500 SimPoints en ontvang de Wraaklustige Koeienslinger & de achtergrond met Koeienplanten.

4 gedachtes over “Erg veel koeien gedoe bij aankoop SimPoints”

  1. JordooSims

    Hiki, dit is koesiminatie! =O
    Als de koeien dit lezen, worden ze vast erg boos! Verander de titel maar gewoon naar: Sims 3 goes cow! xD ohja, niet op letten, ik heb een melige bui. xD

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>