SimGuruNita: Forums De Sims 3 tijdelijk beperkt bereikbaar

Het lijkt eindelijk door gedrongen te zijn bij EA dat het officiële Nederlandse De Sims 3 Forum nauwelijks bereikbaar is. Zelf heb ik al weken daar niet meer kunnen posten en kan alleen als guest het forum lezen. Anita – Community Manager van EA Benelux – raad nu iedereen met problemen aan om naar het officiële Sims 2 forum te gaan.

Forums De Sims 3 tijdelijk beperkt bereikbaar

Beste Simmer,

Op dit moment is het mogelijk dat je problemen hebt met het bezoeken van het Sims 3 forum. Wil je toch graag discussiëren over De Sims 3? Dan kun je tijdelijk ook het Sims 2 forum bezoeken op www.desims2.nl. Let op: Dit forum maakt gebruik van een ander account dan je EA-account die je op de De Sims 3 site gebruikt. Heb je nog geen De Sims 2 account? Dan kun je deze alsnog aanmaken op www.desims2.nl.

We verwachten dat de problemen na het weekend weer volledig opgelost zullen zijn. Onze excuses voor het ongemak en we hopen je snel weer te mogen begroeten op het forum van De Sims 3.

Het Sims team

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws Getagged

8 reacties

 1. Lol, dit bericht heb ik al dagen geleden gehad, en op de dag dat bij mij het forum het eindelijk weer doet, wordt dit bericht hier geplaatst. (lol)

  Beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen?

  1. Ik was niet van plan het te melden maar krijg nog steeds een error pagina als ik ingelogd ben en naar forum wil vandaar. E ik weet zeker dat ik niet de enige ben!

   The site is down for maintenance. Please try again later.
   该网站已关闭进行维护。请稍后再试。
   該網站已關閉進行維護。請稍後再試。
   Stránka je momentálně mimo provoz z důvodu údržby. Prosím, opakujte akci později.
   Hjemmesiden er nede til vedligeholdelse. Prøv igen senere.
   De site is offline voor onderhoud. Probeer het later opnieuw.
   Sivusto on suljettu huollon vuoksi. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.
   Le site est en cours de maintenance. S’il vous plaît essayer à nouveau plus tard.
   Die Seite ist für Wartungsarbeiten heruntergefahren. Bitte versuchen Sie es später erneut.
   Az oldalon található meg a fenntartását. Please try again later.
   Il sito è al momento inattivo per manutenzione. Si prega di riprovare più tardi.
   メンテナンスのため、サイトをダウンされています。しばらくしてからもう一度お試しください。
   Siden er nede for vedlikehold. Vennligst prøv igjen senere.
   Obszar ten jest nieczynny. Spróbuj ponownie pózniej.
   O site encontra-se em manutenção. Tenta novamente mais tarde.
   Сайт закрыт на техническое обслуживание. Пожалуйста, повторите попытку позже.
   El sitio está caído por tareas de mantenimiento. Por favor, inténtelo de nuevo más tarde.
   Den är nere för underhåll. Försök igen senare.

 2. ^ Krijg ik ook als in inlog en op het forum klik. Kan verder wel uitgelogd alles lezen. Nja… We wachten maar. Een account op de Sims 2 heb ik niet, geen zin om nog iets aan te maken.

 3. Ik heb al ruim een week, dat ik niet naar ‘mijn pagina’ daar kan. En natuurlijk het forumprobleem. En nu ligt de site er volgens mij helemaal uit. Wordt het voor EA niet eens hoog tijd om de hele site grondig onderhanden te nemen en desnoods van de grond af aan opnieuw op te bouwen? Ik denk, dat veel forumgebruikers er minder moeite hebben als het er een tijd niet is om dan met veel minder problemen terug te komen, dan met de situatie zoals die nu is. Die leidt alleen maar tot irritaties. 😀

 4. HELLPPP

  haii ik heb dringend hulp nodig (A)
  ik heb een gedownloade versie van sims 3..
  nu heb ik vanochtend sims 3 ambities gedownload..
  het serial nummer had ik van internet gehaald maar ik kan geen cd crack vinden…. dus heb ik het maar weer verwijdert!
  MAAR nu kan ik niet meer sims 3 gewoon spelen want hij vraagt om een serial number ( die ik niet heb ) ook al een paar geprobeert van internet maar die doen het ook niet!! wie kan mij helpen ?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *