Nieuw Duits Sims Magazine verschijnt vrijdag 11 juni

Elke 2 maanden komt er in Duitsland een Sims Magazine uit en het nieuwe nummer verschijnt aanstaande vrijdag. Dit keer weer veel aandacht voor mode en wonen met dit keer als thema De Zomer, een blik op de nieuwe beroepen uit De Sims 3 Ambities en informatie over de Sims 3 voor console en handheld en op de DVD die er altijd bijzit staan 20 exclusieve objecten met als thema IKEA en Zomer.

Zoals bij elke nummer zullen we weer een aantal foto’s online zetten zodra het Sims Magazine op onze deurmatten is gevallen want veel teamleden hebben nu een abonnement genomen.

Meer informatie over dit Duitse Sims Magazine vind je in deze berichten op onze site.

5 reacties

  1. Ik heb geen idee eigenlijk: bij de wat grotere boekhandels denk ik??

    @ lots: jij heb nu toch ook een abonnement? ik hoop dat het gelukt is, ook voor mezelf, en dat we hem snel binnen hebben. bij de teammeeting hebben we een aantal bekeken van Kyta en dat was wel kwijlen zo mooi 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *