Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Ambities

Starman zingt in het Simlish voor De Sims 3 Ambities

Een week geleden, zie ook dit bericht op onze site, heeft EA een video online gezet van de Engelse zanger Andrew Stone AKA Starman die binnenkort in De Sims 3 Ambities te horen is. Er is een nieuwe video online gekomen waarin hij het liedje – I don’t wanna dance – in het Simlish opneemt.

Een gedachte over “Starman zingt in het Simlish voor De Sims 3 Ambities”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>