Je kunt gewoon niet zonder!

Zomerbreak op Sims 3 Nieuws

De komende weken zal het een stuk rustiger worden op Sims 3 Nieuws: we gaan even lekker van een welverdiende vakantie genieten – hopelijk met erg veel zon – en in die tijd wat dingen reorganiseren op de site en nadenken over de toekomst van Sims 3 Nieuws.

In de korte tijd dat S3N bestaat zijn we enorm gegroeid en wat begonnen is als een leuke kleine nieuws blog over De Sims 3 is nu uitgegroeid tot de meest bezochte Nederlandse Sims 3 fansite met het laatste nieuws maar ook met vele unieke zaken die je op geen andere Nederlandse fansite zult vinden zoals alle specials, de S3N downloads, de daily finds, reviews & previews en veel meer.

Omdat we zo enorm gegroeid zijn en alle teamleden hard gewerkt hebben om S3N te maken wat het nu is zijn we even toe aan een evaluatie van hoe alles gaat en wat onze doelstellingen zijn en daar hebben we even tijd voor nodig.

Wat ook meespeelt is dat Patricia ons zal verlaten als teamlid: ze was door privé omstandigheden al langere tijd niet zo zichtbaar meer voor jullie, werkte wel mee op de achtergrond maar ze heeft besloten zich terug te trekken als teamlid. Patricia heeft aan de wieg gestaan van S3N, heeft zich altijd erg ingezet voor de site en zal erg gemist worden ook omdat het een erg leuke en lieve meid is vol energie en goede ideeën. We zullen haar erg gaan missen.

Kyta zal de komende tijd door privé omstandigheden ook niet aanwezig zijn: we hopen dat ze er snel weer bij is en we wensen haar en haar 3 dochters erg veel sterkte.

En samen met geplande vakanties en verhuizingen van teamleden en de zomer vakantie is het een mooi moment om te evalueren, prioriteiten te gaan formuleren, nieuwe plannen te maken en ook eens rond te gaan kijken naar eventuele nieuwe teamleden.

Maar wees gerust: het belangrijke nieuws zullen jullie de komende weken gewoon kunnen vinden op S3N. Dat het zomer is betekent namelijk niet dat het nieuws stopt, wie weet wordt er wel een nieuwe uitbreiding aangekondigd? We houden jullie op de hoogte!

Hiki – Xelles – Kyta – TenerifeTerreur – WimHuiskamp – Snateraar – LotsOfNothing

22 gedachtes over “Zomerbreak op Sims 3 Nieuws”

 1. bloos6

  Ik wens jullie een heel wel-verdiende vakantie toe en geniet van de zon ( dan kunnen wij dat ook )En niet te veel evalueren want dan zijn jullie weer toe aan vakantie 😉

  Kyta sterkte er mee en Patricia succes met je andere plannen in je leven.

 2. ElenniaSim

  Patricia, bedankt voor alles! Succes en veel plezier bij wat je gaat doen hierna. Ik hoop wel dat je nog regelmatig komt kijken op Sims3Nieuws.nl 🙂

  Kyta, ik weet niet wat te zeggen (weet niet wat er is) maar het klinkt alsof je alle steun kunt gebruiken. Heel veel sterkte, ik denk aan je *knuffel*

  Voor de rest van het team (en ons, jullie leden!): fijne vakantie, veel zonneschijn en hopelijk tot gauw!

 3. Xelles

  Alsnog zal ik hier nog maar even reageren.

  Ik vind het erg jammer dat Patricia besloten heeft weg te gaan, ik wens haar het beste toe. Ook vind ik het erg vervelend voor Kyta, wat er nu speelt. Hopelijk komt ze daar allemaal weer snel bovenop.

  Ik rond momenteel mijn schooljaar af en dan ga ik enige tijd weg voor vakantie. Vanaf Augustus zo’n beetje zal ik weer vollop actief zijn, in ieder geval een stuk meer dan nu.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>