De Sims spelen via game-streamingdienst Gaikai

Goed nieuws voor iedereen die niet zo een goede computer heeft: EA heeft een deal gesloten met Gaikai, deze deal gaat in 2011 van start. Gaikai is een game-streaming bedrijf die een groot aantal games van EA op hun servers gaan zetten waaronder De Sims.

Je hoeft dan De Sims niet meer op je eigen computer te installeren maar kunt het spel in je internetbrowser via Gaikai spelen. Om welke De Sims games het gaat is niet bekend: waarschijnlijk moet je alleen wel een abonnement afsluiten op deze dienst.

We houden jullie in ieder geval op de hoogte.

Game-streamingdienst Gaikai sluit deal met EA

De Nederlandse game-streamingdienst Gaikai gaat EA-games online aanbieden, maakte het bedrijf bekend op de E3-beurs. De overeenkomst heeft betrekking op de the Sims, Battlefield: Bad Company, Mass Effect, Need for Speed en Medal of Honor.

Klanten kunnen, zonder noodzaak voor een installatie of een krachtige pc, games via de servers van Gaikai en OnLive spelen in de internetbrowser. Gaikai verschilt van OnLive doordat er geen speciale plug-in is vereist om de games te spelen. Het platform werkt op basis van Adobes Flash.

| Game-streamingdienst Gaikai sluit deal met EA |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

8 reacties

  1. @Mariaantjuh. Je kan kiezen om De Sims 3 op deze manier te spelen, door dus een abo te nemen op Gaikai. Dit is alleen handig als je zelf een vrij slechte computer hebt en geen zin/geld hebt om een betere te kopen. De Sims 3 zal gewoon in de winkels te koop blijven, hoe dan ook 🙂

  2. Yaay dan is het goed 😛
    Niet dat ik een slechte computer heb, helemaal niet.
    Maar het leek me irritant om de Sims op internet te spelen 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *