Je kunt gewoon niet zonder!

TSR komt met eigen online Sims magazine: Simspiration

Er zijn al wat magazines voor De Sims zoals het officiële Duitse Simsmagazine en Fashionista en daar komt nog een online magazine bij: Simspiration van The Sims Resource.

Het eerste nummer zal in juli 2010 online komen:

Here it comes! The newest creation from The Sims Resource team! Loads of your favorite artists and TSR staff have come together in this venture to create a comprehensive, fun, and inspired magazine for you. Want to learn to build a lot? Need tips on gardening? Looking for the “inside scoop” on artists creations? Well it’s all here and much, much more. The first issue coming to you in July.

| Simspiration |

4 gedachtes over “TSR komt met eigen online Sims magazine: Simspiration”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>