Elke dag een aanbieding op De Sims 3 Store

EA heeft weer iets nieuws verzonnen: elke dag kun je op De Sims 3 Store een voorwerp vinden wat die dag in de aanbieding is.

Bekijk de Dagelijkse Aanbieding van De Sims 3 Store om te zien hoe je flink kunt besparen op de leukste voorwerpen uit De Sims 3 Store.

| De Dagelijkse Aanbieding van De Sims 3 Store |

12 reacties

 1. ^ bedoel je wereldavonturen, ambities en deluxe accesoires? (sorry als ik dit verkeerd spel)
  Bij ambities en luxe krijg je geen simpoints, jammer he?
  Wereldavonturen weer wel, gelukkig.

 2. omg ik heb gister voor 800 punten kleren gekocht.. zie ik nu dat t goedkoper kan gaan worden als ik gewoon ff gewacht zou hebben xD

 3. ^^ vind m wel mooi hoor, maar dan denk ik dat ik m 1 x ga gebruiken voor een snobistische sim en daarna nooit meer, dus ga m echt niet kopen

 4. Vandaag is het een trap: we gaan als S3N niet elke dag een nieuw bericht maken erover. Als TenerifeTerreur de Daily Finds weer gaat doen zal ze deze wel meenemen.

  De Draaimolen Trap

  Alles wat stijgt, moet een keer dalen. De ‘Draaimolen Trap’ biedt een stevige houvast, zodat je moeiteloos de top kunt bereiken. Niet goed, geld terug. De garantie komt te vervallen als je de trap met een hamer toetakelt.

 5. Elke dag gaat ook niet lukken:
  “No wonder all the patches take so long – if every day is 120 hours then ‘it will take a few weeks to fix this issue’ is going to take a lot longer than we always thought…” (citaat is van KarinL)

  :’)

 6. nieuwe dagelijkse aanbieding:

  Luxe Haciënda

  Maak kennis met een luxe stijl die symbool staat voor verkoelende briesjes en warme zonnestralen. Leef het extravagante leventje dat eens enkel weggelegd was voor vorsten, de adel en misschien wat ontdekkingsreizigers zonder geweten.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *