De Sims 3: Creëer een Patroon beschikbaar

Op de Amerikaanse Sims 3 site is gisteren een nieuwe tool voor de Sims 3 online gekomen: Creëer een Patroon. Net als Creëer een Wereld is deze tool gratis te downloaden.

Met deze nieuwe tool kun je vrij makkelijk patronen maken voor in De Sims 3. De tool zou eigenlijk pas over een maand online komen maar schijnbaar was het al af en getest.

De officiële Nederlandse Sims 3 site heeft de tool nog niet als download online gezet maar dat zal vandaag wel gebeuren, als je de Creëer een Patroon tool van de Amerikaanse Sims 3 site download en installeert krijg je gewoon de Nederlands versie.

| De Sims 3: Creëer een Patroon download pagina |

| Patronen op De Uitwisseling |

Dit hulpmiddel stelt de spelers in staat om foto’s of andere afbeeldingen te importeren en te wijzigen met als doel om patronen te maken voor muren of andere objecten (hiermee kun je geen tatoeages maken). Met behulp van wat lijkt op een eenvoudige versie van Photoshop, kunnen de spelers dingen veranderen zoals de kleur, helderheid, of de grootte van hun afbeeldingen en hebben ze de mogelijkheid om maximaal vijf foto’s in lagen op elkaar te stapelen. Het klinkt als een vrij eenvoudig hulpmiddel, maar het is gewoon een andere manier waarmee EA de Sims 3 spelers toestaat om hun omgeving te manipuleren naar hun eigen zin.

| S3N’s informatie pagina over De Sims 3: Creëer een Patroon |

| Sims 3 Creëer een Patroon forum |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws Getagged

25 reacties

 1. Die zitten vast lekker buiten in het zonnetje 😀

  Ik vind het wel een leuke tool, maar in een bepaald opzicht nog een beetje beperkt.

 2. Geen idee hiki,, bij mij is hij klaar met downloaden en dan krijg ik een error.

  Iets over Windows vista terwijl ik windows 7 heb, maar goed. (Nee er staat niks meer op van vista, nee ook niet de recovery anders kon ik 7 niet installeren.)

  Graag hulp bitte ;O?

 3. @ ansji: ik heb even op het Amerikaanse forum gekeken en daar is een forumdeel voor CAP: zag al wel wat bugreports staan: misschien daar even kijken of simmers al een oplossing hebben gevonden voor je error?

 4. Dan kijk je vast op de NL’se site, daar staat het nog niet online.
  Als je de taal naar Engels verandert, zul je de pagina wel zien.

 5. @ yannickxxblackeyedpeas

  Dat probleem had ik ook eerst met CAW (Create a world).
  Een paar uur later probeerde ik het opnieuw en toen deed hij het wel.

  Hopelijk heb je hier iets aan? 😉

 6. Het werkt. Ik had alleen gedacht dat je zelf ontwerpen kunt importeren uit bv. je computer om er een patroon van te maken, maar voorzover ik begrijp kan het alleen met de reeds in de tool bestaande patronen/tekeningen als basis. Ja toch?

 7. Moet m nog steeds een x downloaden… XD
  Trouwens, doet hij het ook als je m download op een pc waar je De Sims 3 niet hebt geinstalleerd, en dat je het patroon, als je het af hebt, via een usb-stick of iets dergelijks naar de computer kunt overzetten waar hetr spel wel is geinstalleerd?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *