Simtography magazine: Shutterbugs showcase

Het is de laatste weken een hype aan het worden om online magazines te maken rondom De Sims 3. Zo een magazine is Simtography magazine, Simtography is een site die zich voornamelijk bezig houd met Machinima en ook het Sims International Film Festival (SIFF) organiseert.

Shutterbugs is een onderdeel van Simtography en deze groep Simmers houden zich meer bezig met screens maken van het spel en in het zomer magazine staan handige tips om mooie screens te maken en te bewerken.

| Simtography Shutterbugs Magazine |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Magazines

2 reacties

  1. De komende week komt volgens mij ook een nieuwe Fashionista uit en TSR komt ook in juli met een eigen magazine, dus je kunt genoeg lezen de komende tijd dan 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *