Living Sims magazine nummer 16

We hebben vorig jaar september al eens aandacht besteed aan het Living Sims magazine maar ik moet eerlijk bekennen dat ik die site erna niet meer zo goed in de gaten heb gehouden. Omdat ik aan de reacties op andere Sims magazines merk dat jullie dit soort magazines wel leuk vinden maar even deze update.

De Living Sims magazines staan boordevol tips over inrichten en bouwen van huizen, gebruik van kleuren en patronen, finds van allerlei fansites, en veel, veel meer en echt de moeite waard om te bekijken. Het laatste nummer is van Mei 2010 en alweer het 16e magazine, alle Living Sims magazines zijn trouwens terug te lezen in hun archief.

| Living Sims magazine 16 | Living Sims magazine archief |

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *