De Sims 3: Supersnelle Accessoires al op de EA Store

Wil je alvast de digitale versie van het tweede accessoires pakket voor de Sims 3 reserveren dan kan dat. Op de EA Store staat De Sims 3: Supersnelle Accessoires al voor € 19,99.

Schakel het leven van je Sims in een hogere versnelling met De Sims 3 Supersnelle Accessoires. Voor het eerst in een accessoire-pakket kun je je Sims vier op auto gebaseerde lifestyles geven, inclusief nieuwe auto’s, interieur, decor en kleding in stijl. Gaan jouw Sims door het leven als snelheidsmaniakken? Of gaan ze toeren in een klassieke luxewagen met een open dak? Komen ze in opstand in petticoats en stoere rockkleding? Of kiezen ze voor een leven vol intriges in spionnenstijl, met sexy kleding en dure wagens? Waar je ook voor kiest, met De Sims 3 Supersnelle Accessoires beleven je Sims een groots avontuur!

KENMERKEN

* Geef je Sims de auto’s waar ze altijd van hebben gedroomd, met bijbehorende lifestyle.
* Geniet van vier totaal nieuwe kledingstijlen, interieuren en auto’s: Racing, Intrigue, Rock en Classic Luxury.
* Maak de ultieme garage voor de professionele racewagen of hot-rod van je Sim.
* Richt het huis van je Sim in met de luxe accessoires die perfect passen bij de nieuwe auto.

| EA Store: Supersnelle Accessoires |

7 reacties

  1. Nou, wacht liever tot er meer informatie uitkomt… :roll
    Vind het een beetje naief om nu al te reserveren, terwijl je amper weet wat het precies inhoudt.

  2. Als echte Sim fan wil je alles hebben natuurlijk en een reservering is ook zo weer te cancellen, zelf hou ik niet van digitals downloads, ik heb liever wat echte dingen in mijn handen. Als Snelle Accessoires te bestellen was ergens anders had ik het nu ook al besteld 😀

  3. ^Da’s waar 😉
    en over die digital downloads: idd, ik ben het ook met je eens. Ook vind ik het prettihger dat – als er iets misgaat tijdens het downloaden, bijv. de stroom valt uit of iets dergelijks, ben je wel mooi 20 euro kwijt. Als je m op een cd-rom hebt staan probeer je het gewoon latern nog eens 🙂

  4. En uhm btw, ik wil niet WEER een groen hoesje hoor, vond die van Luxe Accesoires al niet geweldig, maar kom op, Groen en Rood zijn kerst kl;euren, en het zomer xD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *