Je kunt gewoon niet zonder!

Interview met onze Snateraar (S3N Moderator)

De site Mijn Kind Online heeft Snateraar, onze forum moderator, geïnterviewd en het is een erg leuk artikel geworden waarin hij uitlegt hoe het zo allemaal gelopen is en wat hij op onze site allemaal doet.

Tieners lopen niet alleen krantenwijken, maken auto’s schoon of vullen vakken in de supermarkt. Ze hebben ook digitale bijbanen, vaak zonder dat ze er geld voor krijgen. Robert (14 jaar) is moderator op een Sims-forum.

| Digitale bijbaan: Sims-moderator |

3 gedachtes over “Interview met onze Snateraar (S3N Moderator)”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>