Sponsors in De Sims 3 Supersnelle Accessoires zijn fictief

Op het officiële Amerikaanse Sims 3 forum is wat onrust ontstaan over de officiële aankondiging van het tweede accessoirespakket voor De Sims 3. In de aankondiging is namelijk sprake van ‘een racepak met sponsorlabels’.

Het Sims Team had in de laatste patchnotes al aangekondigd dat er in de toekomst misschien ingame reclame in De Sims 3 komt (zie ook dit bericht op onze site) maar dat wordt voorlopig niet ingevoerd. De sponsorlabels op de racepakken, die er ook voor kinderen zullen komen met een kikker als logo, zijn van fictieve bedrijven en ook nog eens in het Simlish.

Hello everyone!

There are a number of folks expressing concern about the new ‘sponsor-laden racing jumpsuits’ in The Sims 3 Fast Lane Stuff pack and I want to clear up any confusion about these clothing items. The sponsors displayed on the jumpsuits are fictitious companies and all the text is written in Simlish. Real ads will not appear on this clothing. The kids’ uniforms even have a cute frog logo on them!

I’m really excited about the cars, clothing & other cool objects that are in this stuff pack and can’t wait until we can share more with you!

SimGuruJenn

10 reacties

 1. Mag ik een zeur opmerking maken? Jammer dat het Sims Team zich bezig houdt met commentaar geven op dit soort details terwijl ze nog helemaal NIKS hebben gecommuniceerd over hoe het zit met de Creëer een Wereld tool die niet meer werkt. Als ik het zo lees op de forums maken Simmers zich daar drukker over dan een logotje op een racepak … Maar ja …. dat moest ik even kwijt! 😉

 2. Ja hoor Hiki je mag die zeur opmerking maken 😀 En dat ze maar aan die vervelende bugs gaan werken in ambities. Rennende sims beginnen me mateloos te irriteren 🙁

 3. Een paar van mijn Sims hebben dat ook, dat ze overal naartoe rennen. Ik was van plan eens te controleren of dat samenhangt met de eigenschap ‘overenthousiast’. In elk geval één van die rennende sims heeft die eigenschap. Bij de andere moet ik het nog kijken. 🙂

 4. EA blijft een massabedrijf dat alleen maar zo veel mogelijk games wil maken… En wat betaald is, is betaald, dus daar hoeven ze zich dan niet meer druk om te maken he. Dit is nog niet gekocht, en dus moeten ze maar zorgen dat mensen het wel willen kopen.

 5. ^ Maar de CAW is gratis, dus dan hadden ze die misschien niet eens hoeven maken, iig is het erg irritant. En ik mis de voortgang filmpjes van Wim xD

 6. Ik vraag me af waar EA mee bezig is.. ik kan eigenlijk niet zeggen dat k al 1 pack voor de sims 3 echt top vind! ik mis de nodige packs van in de sims 2 die ervoor zorgden dat de sims spelen echt leuk is en je uren bezig houdt! nu ben ik al snel verveelt met ambities.. En nu dit accesoirepakket – wat auto’s in een garage – vind ik ook al niets, ik mis huidsdieren en gaat het maken, seizoenen en al de andere,, nu verveel ik me met mijn sims en heb geen doel om naar te werken behalve de beroepen, daar ben je even mee bezig maar het begint ook al snel te vervelen..
  –> ik hoop dat er snel verandering komt en dat EA met een paar serieuze packs komt !

 7. ^Ja, want zoals ik al in een andere comment heb gezet, die uitbreidingspaketten tot nu toe, daar raak je snel verveeld van. Bij die van de Sims 2 had je veel meer mogelijkheden. Het was een verrijking van het spel, niet een extra iets.

 8. sinds ik de sims 3 ambities heb geinstalleerd, lopen de sims op bij in het begin nog normaal, maar gaan dan ook non-stop rennen.
  wordt er net zoals de meeste gek van haha

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *