Je kunt gewoon niet zonder!

Een nieuwe mijlpaal voor S3N

Vandaag heeft S3N een nieuwe mijlpaal bereikt: we hebben de 1 miljoen unieke bezoekers grens doorbroken. We hebben 3 maanden geleden ons 1 jarig bestaan gevierd en aanstaande zondag zullen we precies 1 jaar op ons sims3nieuws.nl domein zitten.

We willen al onze trouwe bezoekers ontzettend bedanken; dankzij jullie zijn we de meest bezochte Nederlandse De Sims fansite.

Ook in de toekomst zal S3N niet alleen dé plek blijven voor het allerlaatste nieuws over De Sims 3 maar zeer zeker ook een plek waar het gewoon gezellig vertoeven is.

Het S3N team.

7 gedachtes over “Een nieuwe mijlpaal voor S3N”

  1. Bakie

    Gefeliciteerd!!!!
    Ben even al het nieuws aan het inhalen want ben anderhalve week weg geweest! Gelukkig is er niet belachelijk veel nieuws in de vakantie periode 😛 Of het komt ook gewoon door de afwezigheid van TT, dat scheelt een hoop ‘inhaal’ 😛

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>